Etstoel 7 Vries

Op werkelijk een schitterende locatie gelegen, een zeer royale gezinswoning!!

De woning is gelegen aan de rand van de Etstoel in de woonwijk De Fledders, met de natuur als buren. De woning grenst aan een houtsingel met daarachter het natuurgebied Holtenveen. Heerlijk genieten dus van de rust en de mooie omgeving.
Het betreft een zeer royale woning met maar liefst 280 m2 woonoppervlak en 8 slaapkamers waarvan twee op de begane grond. Deze kamers zijn uiteraard ook uitstekend geschikt als studeerkamer.

De hal geeft toegang tot de twee slaap/studeerkamers en de woonkeuken en de naast gelegen halfopen woonkamer. Beide met uitzicht op de achtertuin en het natuurlandschap. Aan de andere zijde van de woonkeuken is de halfopen keuken gesitueerd met aansluitend de bijkeuken/achterhal. Vanuit de keuken en de bijkeuken is er toegang tot de tuin en een heerlijk overdekt terras. Tevens is er een toegang tot een van de twee badkamers en toilet. Via de trap is er op de verdieping boven de garage een hobbyruimte en/of slaapkamer.

Dubbele bewoning is dus ook zeker mogelijk in deze royale woning.

De tweede trapopgang is aanwezig in de woonkeuken. Deze biedt toegang tot de eerste verdieping alwaar 4 slaapkamers aanwezig zijn waarvan twee met balkon. De tweede badkamer bevindt zich ook op de eerste verdieping welke is voorzien van ligbad, toilet, douche en vaste wastafel. Tevens is er een ruime berging aanwezig.

Via een vaste trap naar de tweede verdieping is de zevende slaapkamer toegankelijk en een zolder berging.

Kenmerken:

– Schitterende ligging
– Zeer royale woning met 280 m2 woonoppervlak
– 8 slaapkamers/werkkamers aanwezig
– Twee slaapkamers/werkkamers op de begane grond
– Carport voor twee auto’s en een garage

Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u overtuigen van de vele mogelijkheden van deze woning. We nemen ruimschoots de tijd voor een bezichtiging.

Alle kenmerken van Etstoel 7 Vries

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311