Hommelkleuven 3 Assen

 
Op een fantastische locatie staat deze HEERLIJK RUIME GEZINSWONING in een kinderrijke buurt aan een hofje met voor en achter uitzicht op groen.
De woning heeft een terras overkapping met buitenkeuken en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
In de tuingerichte woonkamer ligt een massief eiken vloer. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een recent gemoderniseerde badkamer (oa met luxe stoomcabine). Op de tweede verdieping een extra ruime kamer met dakkapel en een overloop met ruimte voor de wasmachine en een bureau.

Marsdijk:
Marsdijk is een populaire woonwijk vanwege de vele voorzieningen zoals meerdere scholen en een uitgebreid winkelcentrum. Daarnaast zijn de diverse uitvalswegen en de A28 snel te bereiken. Ook bent u zo in natuurgebieden zoals het Ballooërveld.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree in hal, toilet met fonteintje, woonkamer met trapkast, een Junckers eiken houten vloer, een deur naar de tuin en een open keuken met hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Totale oppervlakte woonkamer en keuken ca. 35 m².
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom is voorzien van een grote vaste kast, moderne complete badkamer met vaste wastafel, 2e toilet, stoomcabine met stortdouche, een raam en mechanische ventilatie.
2e Verdieping: ruime overloop met werkhoek en een ruime 4e slaapkamer met kunststof dakkapel. Volop bergruimte achter de knieschotten.

Buiten:
– In de diepe tuin is het zeer goed vertoeven. Er zijn 2 zonneterrassen en aan de woning is een overkapping met buitenkeuken gebouwd.
– Houten berging met elektra.
– Carport.

Overig:
Energielabel A
8 Zonnepanelen zijn ter overname.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: starterswoning

Alle kenmerken van Hommelkleuven 3 Assen

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311