Kosten

Aankoopmakelaar voor Assen, Rolde en omgeving

Kosten Aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar variëren per makelaarskantoor. Dit komt doordat iedere makelaar zelf mag weten welk tarief gehanteerd wordt. Men zou verwachten dat een aankoopmakelaar daardoor heel goedkoop is, gezien de hevige concurrentie tussen de makelaars. Helaas is dit niet waar. Een aankoopmakelaar kan veel geld kosten, hoewel het u geld oplevert wanneer u voor de juiste makelaar kiest.

Gehele zoektocht of gerichte aankoop?
In de eerste plaats kan het schelen in de kosten of u kiest voor een gehele zoekopdracht of voor een gerichte aankoop. Bij een zoekopdracht (pluspakket) zet u een opdracht uit bij een makelaar, waarbij u de makelaar toestemming geeft om voor u op zoek te gaan naar een woning aan de hand van uw wensen. In het tweede geval hebt u één (A-pakket) of meer (B-pakket) woningen op het oog en schakelt u een aankoopmakelaar in om u te begeleiden bij de aankoop van de woning.

Aankooppakketten

Om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij drie aankooppakketten ontwikkelt met een eigen minimumtarief.

A- PAKKET

Gerichte aankoop

U zoekt zelf een geschikte woning, heeft u die gevonden dan gaan wij samen met u bezichtigen. Als dit de woning is die u zoekt gaan wij voor u aan het werk. Indien meer dan een woning wordt bezichtigd dan stroomt u automatisch door naar het B-pakket.

Tarief: € 995,—(incl. BTW)

B- PAKKET

Bezichtigen tot 3 woningen

U zoekt zelf meerdere (maximaal 3) geschikte woningen. Vervolgens gaan we samen met u bezichtigen. Ook hier gaan wij voor u aan het werk als de meest geschikte woningen zijn gevonden. Indien er meer dan drie woningen worden bezichtigd dan stroomt u automatisch door naar het totaalpakket.

Tarief: € 1.295,—(incl. BTW)

TOTAAL- PAKKET

Dit is een pakket waarbij alle aspecten die bij de aankoop naar voren komen uitgebreid met u worden doorgenomen. In dit geval begint onze dienstverlening al bij het zoeken naar een geschikt pand voor u.

Tarief: € 1.695,—(incl. BTW)

Aankoopmakelaar voor Assen, Rolde en omgeving