Nijlande 29, Nijlande

Nijlande 29, Nijlande

Op een schitterende locatie tussen de dorpen Nijlande en Eldersloo gelegen uitstekend onderhouden en geheel verbouwde woonboerderij met een compleet leefprogramma op de begane grond. Door de korte ligging nabij het dorp Rolde en de stad Assen zijn alle basisvoorzieningen binnen handbereik, terwijl je te midden van een schitterend mooi natuurgebied (Nationaal Landschap) woont met uitgestrekte bossen, heide en de Drentse Aa.

Het pand is vrij gelegen maar is omzoomd door een houtwal waardoor er ontzettend veel privacy is. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over meerdere terrassen en aan de achterzijde is een gedraineerde paardenbak. Deze is nu ingeplant met bomen maar kan weer eenvoudig als zodanig worden hersteld.

De boerderij is uitstekend onderhouden. Zo is het schilderwerk jaarlijks bijgehouden en is in 2012 de rieten kap vervangen en aan de binnenzijde voorzien van isolatie en brandwerende platen. Ook is de boerderij geheel voorzien van dubbele beglazing. Kortom een pand zonder veel onderhoud voor de komende periode! Rond 2000 is het gehele pand verbouwd tot hetgeen wat het nu is. Alles is in een uitstekende staat van onderhoud.

Indeling:
Hal/entree, meterkast, straatgerichte gezellige woonkamer met haardpartij, royale woonkeuken met zicht op de tuin, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad (whirlpool), douche en een badkamermeubel met wastafel, separaat toilet en een bijkeuken met keukenblok.
Eerste verdieping:
Royale overloop met toegang tot 5 grote slaapkamers met vaste kasten en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Achter de boerderij staat een grote houten berging/garage. In de berging bevinden zich 2 paardenboxen. Het dak is voorzien van zonnecollectoren waarmee de woning en de garage voorzien zijn van voldoende capaciteit.

Laat u overhalen tot een bezichtiging van deze prachtige woonboerderij. Het geheel is ruim van opzet, praktisch qua indeling en biedt een hele mooie buitenruimte met veel privacy en de mogelijkheid tot het houden van paarden of ander vee.

Alle kenmerken van Nijlande 29

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311