Over Ons

Aankoopmakelaar voor Assen, Rolde en omgeving

Wie is Jantinus WarmeltsFoto bij Martine Hoving 2

Aangenaam, ik ben Jantinus Warmelts (1959) en heb ruime ervaring in het begeleiden van allerlei processen op het gebied van onroerende goederen. Als facilitair manager werd mijn belangstelling gewekt voor allerlei aspecten die aan de orde komen bij nieuwbouw, verhuizing en inrichting van bedrijfsmatig onroerend goed.

Daarna heb ik als geboren en getogen Drent in de omgeving van Assen en Rolde de afgelopen jaren al vele aan- en verkoop alsmede aan- en verhuur opdrachten voor woningen en bedrijfspanden in deze omgeving tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers afgerond.

Als betrokken ondernemer en bewoner van Assen en Rolde neem ik actief deel aan diverse belangenorganisaties en netwerken en ben als zodanig goed op de hoogte van allerlei ontwikkelingen in de markt en wat er leeft bij de mensen.

Als mensen- mens werkzaam in de makelaardij vind ik het belangrijk een betrokken en betrouwbare partner voor mijn opdrachtgevers te zijn, die er de tijd en de rust voor neemt goed naar de wensen van alle partijen te luisteren.

Bel voor een afspraak met Jantinus Warmelts 06-21655566 of maak rechts op de pagina een afspraak!

Aankoopmakelaar voor Assen, Rolde en omgeving