Pastorielaan 1, Epe

Pastorielaan 1, Epe
Aan een plaatselijk geliefde rustige laan, nabij het centrum, wordt u aangeboden deze sfeervolle vrijstaande jaren ’20 woning. Bij de woning staat een garage/berging, een carport, een sfeervol prieel en een tuinschuurtje. De achtertuin is gericht op het oosten en biedt prettige privacy.

Het woonhuis heeft een gezellige woonsfeer welke wordt benadrukt door originele detailleringen welke bewaard zijn gebleven, waaronder prachtige glas-in-lood ramen en paneeldeuren.

Indeling begane grond
Fraaie entree met glas-in-lood en ruime hal met trapopgang en toegang tot de kelder. Toiletruimte. Praktische koele provisiekelder. Keurige inbouwkeuken, voorzien van diverse apparatuur waaronder een gasstel, afzuigkap, en vaatwasser. De keuken is in twee gedeelten geplaatst en biedt goede werkruimte. Aangebouwde bijkeuken met achterentree, opstelling cv-ketel en doucheruimte. Gezellige sfeervolle woonkamer, voorzien van twee erkers en een schouw met kachel en originele glas-in-lood ramen. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een extra kamer, welke naar wens kan worden gebruikt als slaapkamer, speelkamer of tuingerichte eetkamer. Deze kamer heeft twee openslaande tuindeuren naar het aangrenzende terras.

1e verdieping
Overloop met dakkapel en bergruimte. Royale ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde en voorzien een ruime garderobekast, balkon op de erker en wastafel. Twee leuke nette slaapkamers, gelegen aan de achterzijde en voorzien van vaste kasten.

2e verdieping
Bevloerde bergzolder, te bereiken via een luik in de ouderslaapkamer.

Bijgebouwen
Stenen garage met schuurruimte, opgetrokken in stenen muren en voorzien van houten deuren en een pannendak;
Carport;
Houten tuinhuis/berging;
Sfeervol prieel/terrasoverkapping.

Wetenswaardigheden
Bouwjaar: 1928
Woonoppervlak: ca. 110 m²
Inhoud: ca. 400 m³
Warmtevoorziening: centrale verwarming met Nefit Ecomline HR ketel (bjr.2003)
Warm water: via cv-ketel
Isolatie: gedeeltelijk dubbele beglazing

Alle kenmerken van Pastorielaan 1

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311