Saffierstoep 70 Assen

 
Aantrekkelijk geprijsde goed onderhouden TUSSENWONING met diepe fraai aangelegde tuin in de kindvriendelijke woonwijk Marsdijk.

Bent u op zoek naar een keurige en onderhoudsvriendelijke woning waar u alleen nog maar uw eigen meubels in hoeft te zetten en u direct kunt gaan genieten? Maak dan een afspraak met de makelaar.

De indeling is als volgt:

Entree, toilet, meterkast met vijf groepen. Lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer. Nette keuken met gaskookplaat, vaatwasser (Siemens 2015), koelkast en wasemkap. In de keurige achtertuin met twee terrassen is altijd een plek in de zon te vinden. De houten berging, die voorzien is van elektra, is via een eigen achterom bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (twee van circa 7 vierkante meter en een ‘master bedroom’ van 12 vierkante meter). De verzorgde badkamer is voorzien van een extra grote douchehoek, wastafel en tweede toilet. Op de zolderverdieping kan eenvoudig een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Deze verdieping biedt tevens plaats aan de CV combiketel (Atag uit 2014). Daarnaast zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger hier aanwezig.

Extra informatie;
– Nieuwe schutting geplaatst in 2015
– De woning is buitenom in 2013 geschilderd
– Veiligheidssloten zijn in 2015 geplaatst. Politiekeurmerk is verleend
– De dakgoten zijn omkleed met onderhoudsarm kunststof
– Aan de overzijde is een speeltuin gelegen.

Alle kenmerken van Saffierstoep 70 Assen

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311