Schoolstraat 7 te Rolde

829_groot
 
Deze zeer goed onderhouden rietgedekte woonboerderij is rustig gelegen in het centrum van Rolde op loopafstand van natuurgebieden, scholen en winkels. De woning is gedeeltelijk rond 1980 herbouwd en in de loop van de jaren negentig gerenoveerd en gemoderniseerd.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal (ca. 18m2), meterkast, luxe zwevend toilet met fonteintje. Er is een lichte sfeervolle tuingerichte woonkamer (ca. 36m2) met leeshoek v.v. houtenvloer en gashaard. Via de tussenhal is er toegang tot de achtertuin en stookruimte. De woonkeuken (ca. 26m2) met marmer vloer (met vloerverwarming) voorzien van inbouwkeuken met combi oven/magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap is ruim opgezet. Aansluitend aan de keuken is met suitedeuren de eetkamer (ca. 20m2) met marmer vloer en gashaard. Op de begane grond is er mogelijkheid voor een kantoor/praktijkruimte aan huis.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met meerdere vaste kasten, badkamer met douche in bad, toilet en twee vaste wastafels. Drie sfeervolle slaapkamers (ca. 14m2, 16m2 en 17m2).

TUIN:
Een echte aanrader ! Diepe zonnige tuin gelegen op het ZUIDEN midden in het centrum van Rolde met terrassen, borders en gazon. Daarnaast is er een vrijstaande stenen schuur (ca. 20m2) voorzien van elektra en vliering.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
– Recentelijk is het rietendak aan de voorzijde geheel vernieuwd (nota voorhanden);
– Aan de achterzijde zijn de goten vervangen (nota voorhanden);
– Diepe tuin op het Zuiden in het centrum;
– Veel fijn schuurwerk verwerkt op de begane grond;
– CV lease ketel Remeha combi HR uit 2006;
– Muren zijn recentelijk 2011 nageisoleerd (nota voorhanden).

Alle kenmerken van Schoolstraat 7

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311