Schoolstraat 12 Rolde

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een aangebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond, bijkeuken, garage met eigen oprit en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De woning is gelegen nabij basisscholen, winkels en openbaar groen. Uitvalswegen naar onder andere Assen zijn goed bereikbaar.

BEGANE GROND
Hal/entree, meterkast, kelder en toilet. Half open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi magnetron met toegang tot de woonkamer (tezamen groot ca. 33m2) met gashaard. Vanuit de bijkeuken, met lichtkoepel en aansluiting voor wasmachine/droger, is de aangebouwde slaapkamer (ca. 11m2) met badkamer voorzien van toilet, designradiator, toilet, douche en vaste wastafel te bereiken. Vanuit de bijkeuken is eveneens toegang tot de garage (ca. 20m2).

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (ca. 6m2, 8m2 en 11m2) waarvan twee met dakkapel en badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

TUIN EN GARAGE
De aangebouwde stenen garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken en voorzien van water en elektra. De garage biedt toegang tot de achtertuin, gelegen op het Noord Westen. In de achtertuin bevindt zich een royale stenen schuur van ca. 40 m2.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
– Garage met eigen oprit;
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– Bijkeuken voorzien van lichtkoepel.

Alle kenmerken van Schoolstraat 12 Rolde

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311