Dunantstraat 5 Assen

In een rustige straat gelegen uitgebouwde tussenwoning met vrije ligging aan de achterzijde. Het geheel is met zorg verbouwd in de afgelopen 20 jaar waardoor er op de begane grond een grote woonkamer en eetkamer is gerealiseerd met in het midden een grote keuken, op de verdiepingen biedt het huis ruimte aan vier grote slaapkamers, een berging, twee badkamers, een balkon aan de voorzijde en een dakterras aan de achterzijde.

De locatie is geweldig te noemen, het Lariksbos ligt direct aan de achterzijde, het centrum is op fietsafstand en ook de uitvalswegen zijn op korte afstand. Verder is er nabij gelegen een wijkwinkelcentrum en voorzieningen als scholen en kinderopvang.

Indeling: grote entree/hal, woonkamer aan de voorzijde, eetkamer verdiept aan de achterzijde, de nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur: 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. Het toilet is verplaatst naar de achterzijde van de woning, hier bevindt zich ook de achterentree. Aan weerszijde van de keuken is veel bergruimte in de inbouw/kelderkasten.

Eerste verdieping: drie grote slaapkamers, recent vernieuwde badkamer voorzien van een wastafel meubel, hangend toilet, inloopdouche met regendouche.

Tweede verdieping: berging voorzien van c.v. opstelling, vierde grote slaapkamer door grote dakkapel, deze kamer is voorzien van veel bergruimte in de knieschotten. Badkamer voorzien van ligbad, toilet en vaste wastafel.

De achtertuin is recent opnieuw ingericht en biedt de gehele dag zon. De twee schuurtjes bieden de nodige bergruimte en zijn door middel van een achterom bereikbaar.

– Gedeeltelijk kunststof kozijnen
– Gehele begane grond en achterzijde eerste verdieping voorzien van rolluiken
– Grote lichtstraat in eetgedeelte, hierdoor veel lichtinval
– Twee badkamers (beide voorzien van toilet)
– Veel praktische woonruimte tweede verdieping door dakkapel

Een licht en ruim huis met vier grote slaapkamers in een prachtig groene woonomgeving.

Alle kenmerken van Dunantstraat 5 Assen

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311