Vlinderkleuven 50 Assen

 
149_groot
Direct aan het Anne Frank park gelegen ruime hoekwoning met vrijstaande houten garage en extra schuurruimte.
De woning is gebouwd in 1995 op een ruim perceel van 257m2, is volledig voorzien van kunststof kozijnen en in 2012 voorzien van een nieuwe keuken.

Marsdijk is een fijne en groene woonwijk met alle denkbare voorzieningen. Op ca. 300 meter afstand loopt het Noord Willemskanaal langs de rand van de wijk, met daarover een voet-/fietsbrug die toegnag biedt tot het Messchenveld.

Indeling:
entree in hal, toilet, L-vormige woonkamer van ca. 40m2 met open keuken (2012), voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 8, 8 en 15m2, badkamer (2010) van ruim 7m2 voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting (welke eventueel naar de tweede verdieping kan worden verplaatst).
Tweede verdieping: overloop met voldoende ruimte voor werkhoek en berging, vierde slaapkamer van ca. 12m2 voorzien van dakvenster.

Deze woning beschikt over een oprit voor twee auto’s, en een houten garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Verder nog twee houten tuinbergingen. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en heeft door de hoekligging van ’s ochtends tot ’s avonds de zon.

Alle kenmerken van Vlinderkleuven 50

Direct meer weten, bel Jantinus Warmelts, 0592-302311